31-10-2020

Νέα φωτογραφία της Σταμάτη αγκαλιά με τον Τσοχατζόπουλο – «Συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν»

Μήνυμα με... νόημα από τη σύζυγο του πρώην Υπουργού, γράφοντας ακόμα: «Μείνε δυνατός»

Η Βίκυ Σταμάτη ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου στα social media και ειδικότερα στο Facebook, γράφοντας και μήνυμά της.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ τη συνοδεύει με τη λεζάντα «Stay Strong» (σ.σ.: «Μείνε Δυνατός») και πάνω σε αυτή γράφει: «Συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν». Είναι τα λόγια που είχε πει και ο Χριστός πάνω στο σταυρό του μαρτυρίου στον Γολγοθά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από κάποιες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη, σε ένα ευχαριστήριο μήνυμά της στους γιατρούς του Σισμανογλείου που φρόντισαν τον σύζυγό της είχε ποστάρει μια φωτογραφία του πρώην υπουργού από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός νοσηλεύτηκε από τα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου. Εισήχθη στο Σισμανόγλειο με πνευμονία και σε κρίσιμη κατάσταση. Αρχικά αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος για κορονοϊό. Το τεστ βγήκε, ωστόσο, αρνητικό. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρουσίαζε και καρδιακές αρρυθμίες, ενώ είχε χαμηλή συνείδηση και η κατάστασή του είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη.