23-10-2020

Το antinews καταγγέλλει τον Χρυσοχοΐδη για «παλαιοπασοκικές προβοκάτσιες»

«Σε μια χρονική στιγμή όπου η κυβέρνηση πιέζεται από παντού, έρχεται το αστυνομικό… θρίλερ με πρωταγωνιστή τον «Σταλόνε» της Αστυνομίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη»

Μετά το χθεσινό διπλό χτύπημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ιστότοπος που απηχεί τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, το antinews.gr, επανέρχεται με νέα «καρφιά» προς την κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αναλυτικότερα, με αφορμές τη χθεσινή επιχείρηση σε γιάφκα στο Κουκάκι, αλλά και τη σημερινή σε υπό κατάληψη κτήριο στο Παγκράτι, το φιλοσαμαρικό antinews καταλογίζει στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη «παλαιοπασοκικές προβοκάτσιες».

«O σοφός(;) λαός θα έλεγε: «τα ίδια πασοκάκι μου, τα ίδια πασοκί μου». Ή για να μπούμε στο κλίμα των ημερών «τα ίδια Μιχαλάκη μου, τα ίδια Μιχαλιό μου». Περί Χρυσοχοΐδη ο λόγος και αντιτρομοκρατικού κλίματος που δημιουργήθηκε ξαφνικά από το πουθενά. Ντου της Αστυνομίας σε… γιάφκα στο πάντα «ύποπτο» Κουκάκι. Συλλήψεις… γνωστών – αγνώστων. Βρήκαν όπλα, όπως συνήθως. Και το κερασάκι στην ίδια, κακοφτιαγμένη τούρτα: «Σχεδίαζαν τρομοκρατική ενέργεια». Γι’ αυτό φοβήθηκε η Αστυνομία και έκανε την έφοδο. Οι «διαρροές» από την Κατεχάκη πάνω – κάτω ίδιες. Είναι τρομοκράτες, είναι μπαχαλάκηδες, συνεργάζονται με ποινικούς και άλλα πολλά. Όχι ότι μπορεί να μην ισχύουν. Αλλά πόσο βολικά είναι όλα αυτά για τον «Μεσσία». Σε μια χρονική στιγμή όπου η κυβέρνηση πιέζεται από παντού, έρχεται το αστυνομικό… θρίλερ με πρωταγωνιστή τον «Σταλόνε» της Αστυνομίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη», αναφέρει χαρακτηριστικό το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια, η φιλοσαμαρική σελίδα συνεχίζει να εξαπολύει πυρά κατά του κ. Χρυσοχοΐδη, σημειώνοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς και ψάχνει να βρει μια «νίκη»:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Τσίπρας για ΧΑ: Αυτή η δικαίωση δεν είναι το τέλος, είναι η αφορμή για μια νέα αρχή

«Έχουμε έναν παλαιοπασόκο υπουργό, που επελέγη για να «καεί» από τον Μητσοτάκη και για να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Τι έχει κάνει ο Χρυσοχοΐδης; Μια τρύπα στο νερό. Θα καθάριζε τα Εξάρχεια σε ένα μήνα, δύο μήνες, έξι μήνες και στα Εξάρχεια γίνεται χαμός. Είχε δώσει πέντε – έξι τελεσίγραφα αλλά οι ανάρχες και οι μπάχαλοι τον έγραψαν στους… cojones τους. Πλήρης αποτυχία, παρά τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια, τα ταϊσμένα από τη λίστα Πέτσα, που αποθεώνουν τον Μιχάλη. Τι έχει κάνει στο μεταναστευτικό ο Χρυσοχοΐδης; Απολύτως τίποτε. Παντού μπάχαλο, σε νησιά και Αθήνα από τους μετανάστες και ο υπουργός εμφανίζεται μετά στις κάμερες για να πει ότι η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα. Όσο για την τάξη και ασφάλεια στην κοινωνία; Ας γελάσουμε. Αλωνίζουν οι κακοποιοί».

«Σ’ αυτό το κλίμα ο Μιχάλης ο Πασόκος χρειαζόταν μια νίκη. Και τι θα έβγαζε από τα συρτάριά του; Μα φυσικά μια τρομοκρατική επιχείρηση προκειμένου να αλλάξει η ατζέντα. Γνωστές πασοκιές που είχαν πολύ πέραση τις προηγούμενες δεκαετίες. Όμως, τώρα, στην εποχή της απόλυτης και ελεύθερης πληροφορίας, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Όσα κόλπα κι αν επιστρατεύουν, όσα τρομολαγνικά σενάρια κι αν φτιάχνουν, όσους τρομοκράτες και αν ξεθάβουν, ο κόσμος ξέρει. Και ξέρει ότι δεν μπορείς να κρύψεις τα λάθη και τις παραλείψεις. Όσες δημοσκοπήσεις κι αν επιστρατεύεις, όσους Μιχάληδες κι αν βγάζεις από το πασοκικό παρελθόν», υπογραμμίζει ο αρθρογράφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη για τα λεωφορεία που θα κάνουν βόλτες στο Σύνταγμα