23-10-2020

Η Ζανέτ Τσίπρα απαντά στα φιλοκυβερνητικά Μέσα

«Ελπίζω τουλάχιστον όσοι αναπαράγουν την ανάρτησή μου για αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά»

Με μία ανάρτησή της στο κλειστό προφίλ της, στο facebook, η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, η οποία δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ γύρω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά στα φιλοκυβερνητικά Μέσα, τα οποία αναπαρήγαγαν την Πέμπτη μια ανάρτησή της σχετικά με τα στελέχη του κόμματος που έχουν «θέμα με τη γραμμή».

Συγκεκριμένα η Ζανέτ Τσίπρα έγραψε «ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ … ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ… ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ!!! Τ Ε Λ Ο Σ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ !!!!».

Το αποτέλεσμα ήταν όντως αρκετά ΜΜΕ να φιλοξενήσουν την τοποθέτησή της αυτή και ν’ ασκήσουν εκ νέου κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.  

Η Ζανέτ Τσίπρα, η οποία να σημειώσουμε αποτελεί μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε σχετικά, γράφοντας: «Βλέπω ότι σε σειρά φιλοκυβερνητικών μέσων έχω σήμερα την τιμητική μου. Με φιλοξενούν στην πρώτη σελίδα τους για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση όπως δεν έχω κάνει ποτέ, όσα χρόνια ο αδελφός μου είναι πρόεδρος του κόμματος.

Στον κλειστό λογαριασμό μου στο fb έκανα μια ανάρτηση η οποία και αναπαράχθηκε.

Η ανάρτηση προφανώς δεν αναπαράχθηκε ούτε επειδή είμαι μέλος της ΚΕ ούτε γιατί εξέφρασα κάτι ακραίο, αλλά γιατί τυγχάνει να είμαι αδελφή του Αλέξη Τσίπρα.

Ελπίζω τουλάχιστον όσοι αναπαράγουν την ανάρτησή μου για αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά».