29-10-2020

Παππάς από την πληγείσα Καρδίτσα: Απούσες κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση (video)

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «μεγάλες ευθύνες της Πολιτείας και για υποχρέωση άμεσης και ουσιαστικής στήριξης των πολιτών»

Ένα επτάλεπτο βίντεο με εικόνες από την επόμενη μέρα του περάσματος της φονικής κακοκαιρίας «Ιανός» από τo κέντρο της Καρδίτσας, που έχει πληγεί με μεγάλες καταστροφές, ανήρτησε ο Νίκος Παπάς στο facebook, σχολιάζοντας «την απουσία των υπηρεσιών της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «μεγάλες ευθύνες της Πολιτείας και για υποχρέωση άμεσης και ουσιαστικής στήριξης των πολιτών».

«Η Καρδίτσα στο φως της ημέρας μετά το πέρασμα του Ιανού. Η εικόνα αποκαλυπτική της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η πόλη. Αλλά και της απουσίας των υπηρεσιών της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης. Οι ευθύνες της Πολιτείας μεγάλες, όπως και η υποχρέωση άμεσης και ουσιαστικής στήριξης των πολιτών».

► Οι ευθύνες για την καταστροφή είναι προφανείς [Δήλωσή μου από τον Αλμυρό, κατά τη διάρκεια περιοδείας μας με τους…

Gepostet von Νίκος Παππάς am Sonntag, 20. September 2020

Μαζί με τον Νίκο Παππά πραγματοποιούν αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από το Σάββατο (19/09) ο Χρήστος Σπίρτζης κι ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Σημειώνεται ότι συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν και την ευχή να υπάρξουν καλά νέα για τους αγνοούμενους συμπολίτες μας, εξέφρασε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, από την Καρδίτσα όπου βρέθηκε από το Σάββατο (19/09). Το κλιμάκιο του κόμματος πήγε στη Θεσσαλία, κατόπιν εντολής του Αλέξη Τσίπρα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή μετά το πέρασμα του «Ιανού».