27-10-2020

Ο «Ιανός» σαρώνει τη χώρα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει… τουρ στις πληγείσες περιοχές

Τέτοια ώρα, τέτοιες ενέργειες αγαπητέ Κυριάκο

Σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι αρμόδιοι βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα εξαιτίας του Μεσογειακού κυκλώνα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Επιπρόσθετα, όπως έγινε γνωστό, με εντολή του Πρωθυπουργού μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης. Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «πρώτο μέλημα των προσπαθειών είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής». Επίσης, θα ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων.

Εμείς, ωστόσο, αναρωτιόμαστε…

Τόσες ημέρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη γνώριζε ότι έρχεται στη χώρα μας ο φονικός κυκλώνας. Πού λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της; Γιατί η χώρα μας θρηνεί και πάλι θύματα; Ποιος θα απολογηθεί για ακόμη μία ερασιτεχνική αντιμετώπιση της κυβέρνησης σε ένα τόσο σοβαρό θέμα; Κανείς δεν έμαθε από την τραγωδία της Εύβοιας;

Ήμαρτον πια!