22-10-2020

Όχι στον Άδωνη αυτά – «Θέλετε να δείρουμε τους κατοίκους και να φτιάξουμε κλειστές δομές;» (video)

«Να πει τώρα ο ΣΚΑΪ ότι θέλουμε να τους δείρουμε. Πείτε το τώρα. Γιατί δεν το λέτε; Πείτε το. Αυτά σε μένα δεν περνάνε. Όχι σε μένα αυτά»

«Η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό έχει επιτυχία», φώναζε ο Άδωνις το πρωί της Πέμπτης, μία μέρα μετά την πυρκαγιά στη Μόρια, στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα έγιναν στο ΚΥΤ της Μόριας και την επόμενη μέρα στο νησί, αλλά και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Όταν τέθηκε το θέμα των κλειστών δομών από τους παρουσιαστές ο κ. Γεωργιάδης επιδόθηκε σε άλλο ένα από τα γνωστά του σόου με υψηλά ντεσιμπέλ.

«Αν είχανε πάει τα ΜΑΤ και πλακωνόντουσαν με τους κατοίκους για να φτιάξουμε την κλειστή δομή, θα με ρωτάγατε γιατί δέρνουμε τους κατοίκους; Την ξέρω αυτή τη δουλειά, την έχω κάνει και εγώ. Θέλετε να τους δείρουμε; Να πει τώρα ο ΣΚΑΪ ότι θέλουμε να τους δείρουμε. Πείτε το τώρα. Γιατί δεν το λέτε; Πείτε το. Αυτά σε μένα δεν περνάνε. Όχι σε μένα αυτά. Αν έχετε θάρρος, γράψτε από κάτω να πάτε να τους δείρετε. Η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό έχει επιτυχία», φώναζε.

Χαμηλώστε την ένταση και δείτε το σχετικό απόσπασμα: