23-10-2020

Ο Γεωργιάδης εξήγησε πώς βρέθηκε σε καραντίνα (video)

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα, στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι»

Δέκα λεπτά πριν μπει στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μεταβεί, μαζί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη έμαθε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι ο επενδυτής με τον οποίο είχε συναντηθεί στο υπουργείο βγήκε θετικός σε τεστ που του έγινε στο αεροδρόμιο.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο  επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό… Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε καραντίνα.

«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά» διαβεβαίωσε ο υπουργός.