22-10-2020

«Πρωθυπουργό να γλεντάει έτσι υπουργούς κι αυτοί να σφυρίζουν αδιάφορα δεν έχω ξαναδεί»

Πώς σχολιάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος το κυβερνητικό «μπάχαλο» με τις μάσκες στα σχολεία

Με μια «φαρμακερή» ανάρτηση σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, το νέο κυβερνητικό «μπάχαλο» που σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή, αναφορικά με τη δωρεάν διάθεση μασκών στα σχολεία.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή απόφαση που ανακοινώθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και μετά από τον Κυριάκο Μησοτάκη για δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, άφησε πολιτικά εκτεθειμένη την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία λίγο νωρίτερα επιχειρηματολούσε για το… αντίθετο, λέγοντας ότι οι μάσκες είναι «προσωπικό αντικείμενο». «Επαφίεται στην ατομική ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς να προμηθεύσει επακριβώς, όπως έχει και τα λοιπά προσωπικά του αντικείμενα να έχει και μία υφασμάτινη μάσκα η οποία πλένεται», ανέφερε το πρωί της Παρασκευής η υπουργός Παιδείας.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, το «αλαλούμ», ο κ. Αντώναρος σημείωσε στο Twitter:

«Πρωθυπουργό να γλεντάει έτσι — δηλαδή να μειωνει — τους υπουργούς του κι αυτοι να σφυριζουν αδιαφορα δεν έxω ξαναδει. Αδωνις ξεμεινε με τις ( ανύπαρκτες) μπουλντόζες, Βρούτσης και Κικίλιας έμειναν χωρίς αρμοδιότητας, Κεραμέως εφαγε βαρυ χαστούκι σήμερα…Επεται συνέχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  ΝΔ για Χρυσή Αυγή: Με κυβέρνηση ΝΔ η Χρυσή Αυγή στη Δικαιοσύνη και στη φυλακή

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αντώναρος ήταν πιο αναλυτικός στο σχόλιό του:

«Πρωθυπουργό να απολαμβάνρι με τέτοια σαδιστική μανία την αποδόμηση των Υπουργών που ο ίδιος έχει επιλέξει δεν έχω ξαναζήσει. Ο Αδωνις έμεινε ( αν τις έχει κι αυτές) με τις ενδεχομένως ανύπαρκτες μπουλντόζες. Κικίλιας και Βρούτσης ξέμειναν χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες. Τώρα μας προέκυψε και ηχηρότατο χαστούκι σ ένα αμφισβητήσιμης αξίας πουλαίν όπως η Κεραμέως…Υπάρχουν και κάνα δυό άλλοι που περιμένουν στην ουρα…Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτακης έχει αποφασίσει να κυβερνήσει με το γνωστό παρεάκι και δυό τρεις προσφατα προσκυνημένους γενίτσαρους που είναι πρόθυμοι για τα πάντα ( με την κυριολεξία της λέξης)!

ΥΓ. Αυτό είναι συνδυασμός αυτογελοιοποίησης και αυτοκαταστροφής. Όταν το πάρει είδηση με τα μυαλά που διαθέτει, θα είναι πολύ αργά».

Πρωθυπουργό να απολαμβάνρι με τέτοια σαδιστική μανία την αποδόμηση των Υπουργών που ο ίδιος έχει επιλέξει δεν έχω…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Freitag, 21. August 2020

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Κάθε πότε κάνει τεστ κορονοϊού ο Μητσοτάκης;