04-03-2021

Εκλογή νέου γραμματέα και συνέδριο ζητάει ο Αντώναρος – Αιχμές για την επιλογή της εταιρείας

Την άμεση εκλογή νέου γραμματέα στη ΝΔ ζήτησε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει συνέδριο και στη συνέχεια η εκλογή νέου προέδρου.

«Η ΝΔ πρέπει τις αμέσως επόμενες μέρες να κάνει εκείνο που είναι απολύτως απαραίτητο δηλαδή να συγκαλέσει διαδοχικά, γρήγορα χωρίς χρονοτριβή όλα τα όργανα που προβλέπονται από το καταστατικό, φτάνοντας μέχρι και το συνέδριο» είπε ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά.

«Πρέπει να συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, η Πολιτική Επιτροπή η οποί θα κρίνει και θα εκλέξει καινούργιο Γραμματέα γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό το Γραμματέα που έχουμε τώρα και μετά συνέδριο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η συζήτηση για συνέδριο προκαλεί τέτοια αλλεργία σε τόσους πολλούς ανθρώπους στη ΝΔ» είπε το στέλεχος της ΝΔ.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξε ότι η εκλογή του νέου προέδρου πρέπει να γίνει μετά το συνέδριο, είπε ο συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή τονίζοντας ότι η ΝΔ πρέπει να πορευθεί με τον κ. Μεϊμαράκη.

«Ο κόσμος της ΝΔ μετά και το χθεσινό είναι πολύ λαβωμένος. Με έχει θυμώσει ότι κανείς από τους τέσσερις, λιγότερο ο κ. Μεϊμαράκης, δεν έχουν βγάλει ένα τεύχος να το αναρτήσουν στο διαδίκτυο και να μας πουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν. (…) Ο ένας εμφανίζεται φωνασκόν, ο άλλος εμφανίζεται σπορ ντυμένος, ο τρίτος λέει κάθε μέρα και μια άλλη ιδέα. Υπάρχουν λύσεις, προβλέπονται από το καταστατικό και για αυτό εγώ λέω συνέδριο έκτακτο το ταχύτερο δυνατό με πλήρης και απεριόριστες αρμοδιότητες που θα συζητήσει το κάθε τι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος άφησε αιχμές και για την επιλογή της εταιρείας που ανέλαβε να οργανώσει τις εκλογές. «Είναι δυνατόν να ψάχνουν να βρουν τα γραφεία αυτής της εταιρείας και δεν τα βρίσκανε; Ότι δεν έχει Site αυτή η εταιρεία; Αυτά με βάζουν σε σκέψεις ύποπτες ότι η εταιρεία αυτή ή στηνόταν ή στήθηκε προκειμένου να πάρει αυτή τη δουλειά. Απεδείχθη ότι η εταιρεία αυτή δεν ήταν σε θέση να φέρει σε πέρας ένα τεράστιο έργο» είπε ο πρώην υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ