25-10-2020

Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στο ΜέΡΑ25 – «Ο Βαρουφάκης μάς φόρεσε στο κόμμα τη σύζυγό του»

«Υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος»

Τρεις σημαντικές παραιτήσεις καταγράφθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο ΜέΡΑ25. Ο λόγος για τους υποψήφιους βουλευτές, Αριστοτέλη Παναγόπουλο και Ράνια Ντάλλη και τον συντονιστή του κόμματος στην Πάτρα, Περικλή Φλωρόπουλο.

Αμφότεροι εξαπέλυσαν μύδρους κατά του Γιάνη Βαρουφάκη και της οικογενειοκρατίας που επικρατεί στο κόμμα. Οι Αριστοτέλης Παναγόπουλος και Περικλής Φλωρόπουλος τονίζουν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης «φόρεσε» στο κόμμα τη σύζυγό του.

Σε μακροσκελές κείμενο που ανήρτησαν στo Facebook ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος και ο Περικλής Φλωρόπουλος καταγγέλλουν τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι «τη δεδομένη στιγμή κρατά ένα κόμμα με μία κατ’επίφαση αμεσοδημοκρατία, που στην πράξη δεν υπάρχει».

Όπως γράφουν «μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του, Δανάη Στράτου, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στην ζωή της» και «Παράλληλα υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος. Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια».

Γιατί αποχωρούμε από το ΜέΡΑ25 ;

Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί , στο παρακάτω κείμενο θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς…

Δημοσιεύτηκε από Άρης Παναγόπουλος στις Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας, Ράνια Ντάλλη, η οποία γράφει ότι «εδώ και πολύ καιρό, νιώθω “ξένο σώμα”, χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα».

Στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές έδωσα όλη μου την ψυχή ως υποψήφια βουλευτής του ΜέΡΑ25 στη Βοιωτία. Οι πολίτες της…

Δημοσιεύτηκε από Rania Dalli στις Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020