28-10-2020

Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Ζάεφ: Έγινε πιο δυνατό το μήνυμα για ειρήνη στην περιοχή μας

Η ανάρτηση του Τσίπρα για την εκλογική νίκη του Ζάεφ

Τα συγχαρητήριά του στον Ζόραν Ζάεφ για την εκλογική νίκη του στις βουλευτικές εκλογές της Βόρειας Μακεδονίας, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Χάρη στις προσπάθειές σου», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «το μήνυμα των γενναίων προοδευτικών δυνάμεων που αγωνίζονται κατά του εθνικισμού, για κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη στην περιοχή μας, σήμερα έγινε πιο δυνατό. Ένα μήνυμα όχι μόνο για τα Βαλκάνια, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη», υπογραμμίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Νίκη της προόδου, της ειρήνης, της συνεργασίας και της συμφιλίωσης

«Η νίκη του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και του Ζόραν Ζάεφ, στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία, είναι άλλο ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής, μετά από εκείνο της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων.

«Αποτελεί νίκη της προόδου, της ειρήνης, της συνεργασίας και της συμφιλίωσης, όχι μόνο για τη Βόρεια Μακεδονία, αλλά και συνολικά για τα Βαλκάνια», υπογραμμίζει επίσης η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Ο Αυγενάκης στην πίστα των Μεγάρων με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού (video)