24-02-2021

Ιερέας από την Κρήτη καταχειροκροτήθηκε στην ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ο λόγος για τον παπά Γιάννη Βάθη από τα Σελλιά Ρεθύμνου

Αρκετά θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στον παπά Γιάννη Βάθη, από τα Σελλιά Ρεθύμνου, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Η παρουσία ενός ιερωμένου ως μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της Προοδευτικής Συμμαχίας μπορεί να ξένισε πολλούς, ωστόσο ο παπά Γιάννης Βάθης είναι από τα πιο ενεργά μέλη του κόμματος και υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη.

Ο παπά Γιάννης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπογράμμισε την ανάγκη «όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και 20 άτομα, αλλά όλοι μας πρέπει να είμαστε μέσα στην κοινωνία κάθε μέρα, να μιλάμε με τον κόσμο, να ακούμε τα προβλήματα που φέρνει η κυβέρνηση της Δεξιάς».

Επίσης, αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο μέτωπο της οικονομικής πολιτικής και της κοινωνικής στήριξης. Υπενθύμισε τη 13η σύνταξη «που μας έκοψε τώρα η κυβέρνηση», την αύξηση του κατώτατου μισθού, το «μαξιλάρι» ρευστότητας των 37 δι. ευρώ, κάνοντας σύγκριση με τη σημερινή κατάσταση και τις επιπτώσεις της επερχόμενης ύφεσης.

Το σχετικό βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ