08-02-2021

Προς την πόρτα της εξόδου ο Νικολόπουλος

Ξεκάθαρος ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος για τη στάση που θα κρατήσει στη σημερινή ψηφοφορία για την έγκριση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε ότι «κάποιοι από εμάς είμαστε στη βουλή εκπροσωπώντας μία μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «το πολύ ένας στους δέκα δανειολήπτες θα καλυφθεί από το νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, εμείς όμως δεν υποσχεθήκαμε αυτό όταν λέγαμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Η επίθεση στην κυβέρνηση ακολούθησε τη ρητορική των κομμάτων της αντιπολίτευσης καθώς όπως είπε ότι «όταν κάποιος μιλάει για απόλυτη διαγραφή χρεών και σεισάχθεια, θα πρέπει να αισθάνεται υπόλογος εάν ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο» και ξεκαθάρισε ότι έχει φύγει από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και μπορεί να το ξανακάνει.

Στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της επόμενης ημέρας και της σχέσης με τους ΑΝΕΛ. «Δεν εξαρτάται από εμένα η επόμενη κίνηση. Είναι στην κρίση του κ. Καμμένου αν θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ