18-05-2021

Η Ράπτη θεωρεί ότι ο Μητσοτάκης ανήκει στους… κορυφαίους πολιτικούς του κόσμου

Το ακούσαμε κι αυτό...

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», λέει μια περίφημη λαϊκή ρήση, ωστόσο, η Έλενα Ράπτη «το πήγε» ένα βήμα παραπέρα, κατατάσσοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους… κορυφαίους πολιτικούς του κόσμου.

Αναλυτικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Newn Webradio», η κ. Ράπτη υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα ιδεολογικά πρόσημα της εποχής που διαιρούσαν τους Έλληνες», λες και η ιδεολογική θέση ενός ανθρώπου δεν είναι επί της ουσίας θεώρηση της ζωής, αλλά διχαστικός παράγοντας.

«Αυτή η ρητορική ανήκει στο παρελθόν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένωσε τους Έλληνες μέσα από δύο κρίσεις τις οποίες διαχειρίστηκε υποδειγματικά. Ο βαθμός ετοιμότητας και τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, η λειτουργία του δημοσίου, η νέα σχέση πολίτη και πολιτικής είναι πρωτοφανής για τη χώρα μας», πρόσθεσε η κ. Ράπτη, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «και η οικονομία θα πετύχει πράγματα πολύ θεαματικότερα από τις προβλέψεις».

Μάλιστα, τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτή τη στιγμή πολιτικά κυρίαρχος. Και δε νομίζω να διακινδυνεύω να πω πως είναι στους κορυφαίους πολιτικούς του κόσμου».

Ενός κόσμου, βέβαια, που διοικείται από «προσωπικότητες» όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Βίκτορ Όρμπαν κ.ά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ