08-05-2021

«Ξαναχτύπησε» το antinews – «Συμφωνεί κι ο Κυριάκος με τη βρώμικη επίθεση Δένδια κατά Σαμαρά;»

«Αν είχε το θάρρος θα τον κατονόμαζε και δεν θα κρυβόταν πίσω από... δόλια τιτιβίσματα»

Οι εσωκομματικές έριδες δεν φαίνεται να έχουν κοπάσει στη ΝΔ, κρίνοντας τουλάχιστον από τα νέα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Νίκου Δένδια το antinews.gr που απηχεί τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά.

Αφορμή για το νέο εσωκομματικό επεισόδιο στάθηκε μια ανάρτηση στο Twitter του κ. Δένδια πριν από τρεις ημέρες, όταν συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.

«Με ένα απαράδεκτο tweet επέλεξε ο Νίκος Δένδιας να τιμήσει τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη», σχολίασε από την πλευρά του ο σαμαρικών περγαμηνών ιστότοπος, κάνοντας λόγο για «βρώμικη επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, καθώς τον φωτογραφίζει έμμεσα ως υπαίτιο για την πτώση της τότε κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Βέβαια, αν είχε το θάρρος θα τον κατονόμαζε και δεν θα κρυβόταν πίσω από… δόλια τιτιβίσματα», σχολίασε το antinews.gr και στη συνέχεια έβαλε στη «μέση» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Συμφωνεί κι ο Κυριάκος με την βρώμικη επίθεση Δένδια κατά Σαμαρά;».

«Καλό είναι να πάρει θέση άμεσα, διότι αν δεν το έχει αντιληφθεί, ο Δένδιας με αυτή την αδιανόητη κίνηση έριξε μπουρλότο στην κυβέρνηση, κι αν καθυστερήσει να τοποθετηθεί ενδεχομένως να δυσκολευθεί ιδιαίτερα να σβήσει την πυρκαγιά.

Ίδωμεν…», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ