08-05-2021

Στα ΚΤΕΛ που πηγαίνει ο Μητσοτάκης μάλλον δεν κολλάει ο κορονοϊός (video)

Οι κανόνες ισχύουν για όλους, με εξαίρεση τους «γαλάζιους»...

Ο «ανιψιός» μπορεί να αντιλήφθηκε – κατόπιν εορτής – το λάθος στην πλατεία Ομονοίας, ωστόσο, ο «θείος» δεν φαίνεται να έμαθε από αυτό, κρίνοντας από τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», οι οποίες, με εξαίρεση μερικές μετρημένες στα δάχτυλα μάσκες, δεν θύμιζαν σε τίποτα ότι βρίσκονται σε ισχύ μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μητσοτάκης, που συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, αρχικά είδε ένα λεωφορείο της γραμμής 51 (Σίνδος-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός) και στη συνέχεια, φορώντας προστατευτική μάσκα, ανέβηκε σε σταθμευμένο… άδειο όχημα της γραμμής 80, το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ-Μάλγαρα και συνομίλησε με τον οδηγό.

Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, τα σχετικά μέτρα πήγαν «περίπατο», αποδεικνύοντας ότι και στην περίπτωση του κορονοϊού, οι κανόνες ισχύουν για όλους, με εξαίρεση τους «γαλάζιους»…

Για την ιστορία, στην επίσκεψη στα ΚΤΕΛ συμμετείχαν ακόμα ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννης Κεφαλογιάννης και οι γενικοί γραμματείς Υποδομών, Γεώργιος Καραγιάννης και Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος. Συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας κι ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Ιωάννης Ρετζεπέρης, καθώς ο πρόεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Εργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Καλογερούδης και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Τόσκας. Παρών ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Γιάννης Λάμπρου.

Τέλος, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ δώρισε δε στον πρωθυπουργό μια φωτογραφία από το αρχείο του, στην οποία εικονίζονται οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Μαρίκα. Πρόκειται για στιγμιότυπο από κοινωνική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη περίπου 35 χρόνια πριν.

Πηγή βίντεο: www.grtimes.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ