07-05-2021

Στα «μαχαίρια» Θύρα 7 και Χρυσοχοΐδης

Μετά την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών στα Καμίνια, όπου έγιναν οκτώ συλλήψεις

«Πόλεμο» κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της Αστυνομίας ξεκίνησε η Θύρα, μετά την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών στα Καμίνια, όπου έγιναν οκτώ συλλήψεις…

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της, η ΘΥΡΑ 7 ξεσπά κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Αστυνομίας κάνοντας λόγο για περιστατικό αδικαιολόγητης αστυνομικής βίας στα Καμίνια και συλλήψεις οκτώ ανθρώπων χωρίς λόγο. Προειδοποιεί, μάλιστα, να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές ειδάλλως το… Καραϊσκάκη θα το βλέπουν από την τηλεόραση.

Το βράδυ της Δευτέρας (18/05) επικράτησε ένταση στα Καμίνια, ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικούς. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν σχεδόν 50 μοτοσικλέτες με περίπου 80 οπαδούς συγκεντρώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο βόλεϊ «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, σύμφωνα με όσα ανέφερε το «lawandorder.gr».

Ακολούθως οι οπαδοί έκαναν μοτοπορεία στα Καμίνια, υπό την επιτήρηση αστυνομικών. Οι οπαδοί φέρεται να ξεκίνησαν να πετούν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών. Ακολούθησε επέμβαση των ανδρών της αστυνομίας, οι οποίοι προχώρησαν σε 13 προσαγωγές, οκτώ από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «Θύρα 7»:

«Το χθεσινό περιστατικό αδικαιολόγητης αστυνομικής βίας στα Καμίνια ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι!

Οι αστυνομικοί που έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε τον Νόμο,αλλά και τον πολίτη,για άλλη μια φορά ΔΕΙΞΑΤΕ πόσο βρώμικοι είστε.

Προβήκατε σε συλλήψεις 8 ανθρώπων στα Καμίνια, οπαδών και μη, του ολυμπιακού και προκειμένου να δικαιολογήσετε την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε αυτούς, καθ’ ότι λόγω ολυμπιακοκρατούμενης περιοχής δεν μπορούσατε να επικαλεστείτε, ότι επιτέθηκαν σε κάποιον, τι κάνατε;;

Σκαρφιστήκατε πάλι την κλασική δικαιολογία,ότι δεχτήκατε επίθεση με πέτρες και ξύλα.

Σας ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να δείξετε,έστω και ένα βίντεο από όλο το μήκος της Πειραιώς,ή από το συγκεκριμένο σημείο του συμβάντος, που να δείχνει ότι υπάρχει επίθεση εναντίον σας! Απεναντίας ΕΣΕΙΣ κλωτσήσατε μηχανάκια με επιβαίνοντες,με κίνδυνο να τραυματιστούν πολίτες και να υπάρξει κίνδυνος, ακόμα και για τη ζωή τους, αφού τους κλωτσούσατε απρόκλητα στα κεφάλια.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ, έστω και μία ιατροδικαστική έκθεση που να δηλώνει ότι υπάρχει ακόμη και ένας μώλωπας σε αστυνομικό.

Δεν υπάρχει ούτε μια ΜΑΡΤΥΡΙΑ πολίτη, που να λέει ότι υπήρξε επίθεση εναντίον σας!

Κύριε Χρυσοχοΐδη, αυτή η υπέρμετρη και αδικαιολόγητη χρήση βίας επαναλαμβάνεται από τους υφισταμένους σας.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ επίθεση είχαμε δεχτεί από τις δυνάμεις των ματ και όταν φεύγαμε από το κλειστό του Αγίου Δημητρίου!

Χτες,τον ρόλο αυτό τον είχε η ομάδα Δράση ,είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ πως όλο αυτό είναι με εντολές κάποιων.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση!

Η υπηρεσία της αθλητικής βίας δείχνει ιδιαίτερο ΖΗΛΟ ΜΟΝΟ όταν πρόκειται για οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχοντας και αυτή προφανώς τους ίδιους εντολείς.

Τα νούμερα των συλλήψεων, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα!

Κύριε Χρυσοχοΐδη με ΨΕΜΑΤΑ και ΒΙΑ, μόνο ΒΙΑ θα φέρετε απέναντι σας! Η ομάδα ‘Δράση’ είναι πλέον κόκκινο πανί για τους οπαδούς του ολυμπιακού.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το Καραϊσκάκη θα το βλέπετε μόνο στην τηλεόραση.

Η δράση φέρνει αντίδραση και δεν φταίμε εμείς για αυτό!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και πράξτε σωστά τη δουλειά σας!

Δραστηριοποιηθείτε,όταν υπάρχουν πραγματικά γεγονότα και έκνομες πράξεις μεταξύ των οπαδών.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να συλλαμβάνετε και να ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΘΩΟΥΣ με ψεύτικα και ανύπαρκτα στοιχεία.

Όλοι οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ βουλευτές Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, προσέξτε, γιατί αν συνεχιστούν αυτές οι συμπεριφορές, απέναντι σε αθώους οπαδούς και πολίτες θα ΕΧΕΤΕ την ίδια κατάληξη με τους προηγούμενους.

ΥΓ. Την Πέμπτη όλοι στα δικαστήρια του Πειραιά!!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ