01-11-2020

Η ατάκα του Παπαδάκη για τα… παραπανίσια κιλά του Άδωνη (video)

«Είμαι σε καλή φόρμα ευτυχώς», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανήλθε στη συζήτηση για τα γυμναστήρια, σοβαρεύοντας το ύφος του

Πολύς λόγος έγινε προσφάτως από τους χρήστες των social media – κυρίως – για τα παραπανίσια κιλά που δείχνει να έχει πάρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέμα το οποίο δεν άφησε να «πέσει κάτω» ούτε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, όταν είχε απέναντί τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόταν στα γυμναστήρια (είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου) σημείωσε ότι «κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να ανοίξουν κι έχω πάρα πολλούς φίλους που μου το λένε συνέχεια. Κι εγώ θέλω να πάω. Χθες δέχτηκα και κριτική από ένα συνάδελφό σας ότι έχω πάρει 15 κιλά επειδή δεν πηγαίνω γυμναστήριο… δεν ισχύει», είπε.

«Ε, λίγα κιλάκια τα έχετε πάρει. 15 όχι δεν έχετε πάρει, αλλά 7-8 πρέπει να τα έχετε πάρει…», σχολίασε χαμογελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να το διαψεύδει. «Είμαι σε καλή φόρμα ευτυχώς», είπε και επανήλθε στη συζήτηση για τα γυμναστήρια, σοβαρεύοντας το ύφος του.