29-10-2020

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαψεύδει Βελόπουλο: Ποτέ δεν υπήρξε φοιτητής μας, δεν έχει πτυχίο του ιδρύματος!

Μπορεί να του έδωσε το πτυχίο ο Ιησούς και να μην το γνωρίζει το Πανεπιστήμιο

Μετά τις επιστολές του Ιησού και τη “θεραπευτική” επίδραση κατά του κορονοϊού σκευασμάτων που πουλούσε μέσω τηλεόρασης, φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμα διάψευση του “πλούσιου” βιογραφικού του Κυριάκου Βελόπουλου.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου με επίσημη ανακοίνωσή του σήμερα, αδειάζει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος στο βιογραφικο του ισχυρίζεται ότι είναι απόφοιτος του ιδρύματος και μάλιστα έχει και μεταπτυχιακό.

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, όπως δημοσιοποιήθηκε το μεσημέρι σήμερα από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει ως εξής:

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου”.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης στο βιογραφικό που έχει δημοσιεύσει στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει:

“….Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Ομιλεί πολύ καλά την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα, γνωρίζει να χειρίζεται Η/Υ και έχει καλές γνώσεις σχεδίασης, παραγωγής και διαχείρισης νέων μέσων επικοινωνίας. Επίσης, διαθέτει γνώσεις ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού μοντάζ.

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εργάζεται από το 1989 έως και σήμερα, σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς”.