25-10-2020

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς μάσκα, στο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών στο Παγκράτι

Συνοδευόταν από τη Νίκη Κεραμέως και τη Σοφία Ζαχαράκη

Tο 7ο Γυμνάσιο Αθηνών, στο Παγκράτι, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το δεύτερο στάδιο της επιστροφής στα σχολεία. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε χωρίς μάσκα, αν και όλοι οι μαθητές φορούσαν, ενώ οι σποστάσεις που κράτησε από τους μαθητές θα έκαναν τον Σωτήρη Τσιόδρα μάλλον ανήσυχο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες οι μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου και οι μαθητές των Γυμνασίων, ακολουθώντας τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που έχουν ξεκινήσει μαθήματα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σχολικό συγκρότημα στο Παγκράτι , Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Επιστρέφουν οι μαθητές της της Α’ και Β’ τάξης των Γυμνασίων και Λυκείων μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Μητσοτάκης σχολείο Παγκράτι

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη. Εκεί ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους καθηγητές αλλά και τους μαθητές.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για την αφοσίωση και τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει ενώ ενημερώθηκε για τις νέες συνήθειες που από σήμερα χιλιάδες νέοι και νέες σε όλα τα σχολεία της χώρας καλούνται να ακολουθήσουν. «Περάσατε όλοι με άριστα τις εξετάσεις υπευθυνότητας, μαθητές και εκπαιδευτικοί»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Διευθυντή του σχολείου και το διδακτικό προσωπικό που βρέθηκε στο χώρο κατά την άφιξή του σημείωσε: «Περάσατε όλοι με άριστα τις εξετάσεις υπευθυνότητας, μαθητές και εκπαιδευτικοί», προσθέτοντας πως από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν το γεγονός πως η ακαδημαϊκή κοινότητα εναρμονίστηκε πλήρως με την τεχνολογία, έτσι η τηλεκπαίδευση αγκαλιάστηκε απ’ όλους για να προσφερθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στα παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Ο Χαρδαλιάς και η... καθόλου διακριτική άφιξη στις Σέρρες (video)