06-05-2021

Πρώτες «τηλε-κόντρες» στην εποχή του κορονοϊού – «Άμα θέλετε, εδώ είμαι» (video)

Οι τηλεδιασκέψεις έχουν και τους... τηλεκαυγάδες τους

Στην εποχή του κορονοϊού η ανάγκη για διεξαγωγή συνομιλιών και συνεδριάσεων έφερε στο επίκεντρο τις εφαρμογές για τηλεδιασκέψεις, χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι οι «τηλε-συζητήσεις» γίνονται χωρίς κόντρες. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στον δήμο Λάρισας, όπου ο δήμαρχος της πόλης Απόστολος Καλογιάννης συγκρούστηκε με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Φώτη Τζατζάκη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούσαν το θέμα της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη, η οθόνη ενός υπολογιστή και η απόσταση δεν κατάφεραν να εμποδίσουν δήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο να διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Όταν, λοιπόν, ο κ. Καλογιάννης διαφώνησε με τις απόψεις του κ. Τζατζάκη, του είπε:

«Κύριε Τζατζάκη, λοιπόν θα σας πω κάτι. Είστε νέος δημοτικός σύμβουλος. Ξέρετε πόσο εύκολο θα ήταν για εμένα με την εμπειρία μου να σας κολλήσω στον τοίχο; Δεν είναι η πρόθεσή μου αυτή».

Ο κ. Τζατζάκης του απάντησε: «Άμα θέλετε, εδώ είμαι».

 «Σέβομαι την προσωπικότητά σας και σας ζητώ ειλικρινέστατα αντίστοιχη σοβαρότητα για τη σωστή ερμηνεία των όσων είπα πριν», ανταπάντησε ο δήμαρχος.

«Κύριε Καλογιάννη είμαι πολύ σοβαρός και αυτό που λέτε επί του προσωπικού με προσβάλλει. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείτε να με προσβάλλετε έτσι», είπε με τη σειρά του ο κ. Τζατζάκης.

Το σχετικό βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ