19-05-2021

Ασέβεια Μπαλαούρα με χαμογελαστή φωτογραφία δίπλα στον ετοιμοθάνατο Γλέζο – Ζήτησε συγγνώμη

Ο πρώην βουλευτής ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηρη της φωτογραφίας

Μετά την απώλεια ενός σημαντικού προσώπου δεν είναι σπάνιο να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες επώνυμων και κοινών θνητών με τον εκλιπόντα.

Όλα αυτά αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο. Και αυτό το μέτρο φαίνεται ότι το έχασε τελείως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Mάκης Μπαλαούρας, που έσπευσε να αναρτήσει στο site του, φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο. Δεν θα υπήρχε καμία ένσταση αν αυτή η φωτογραφία δεν τον έδειχνε χαμογελαστό, δίπλα στον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς να διανύει τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Είναι εντυπωσιακό για έναν έμπειρο της πολιτικής να εμφανίζεται σαν ένας ματαιόδοξος χρήστης των κοινωνικών δικτύων και να θεωρεί ότι με κάποιον τρόπο “τιμά” τον μεγάλο Μανώλη Γλέζο, βγάζοντας σέλφι στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πρώην βουλευτής πάντως με ανάρτησή του στο twitter ζητά συγγνώμη για την ανάρτηση της φωτογραφίας. Γραφει αναλυτικά:

“Για foto με Γλέζο. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος”.

https://twitter.com/MBalaouras/status/1245374048856612871?fbclid=IwAR1-iiMcpbk1UlY_ifuH8Kud_nkH8VFYivRlgjLRqEbCinmveU530LfprL4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ