17-05-2021

Δεν δίνει μέρος του μισθού της η Κανέλλη – «Μας ψηφίζετε για τις πολιτικές μας αποφάσεις» (video)

«Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο τη λιτότητα»

Την αντίθεσή της στην παραχώρηση μέρους της βουλευτικής της αποζημίωσης για τη μάχη κόντρα στον κορονοϊό εξέφρασε η βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στον απόηχο του σχετικού συμβολικού καλέσματος που έκανε χθες, Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, η κ. Κανέλλη ανέδειξε μια διαφορετική διάσταση στο ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και τονίζοντας ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. «Μας ψηφίζετε για τις πολιτικές αποφάσεις που παίρνουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο τη λιτότητα», υπογράμμισε η κ. Κανέλλη.

Το σχετικό απόσπασμα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ