15-05-2021

Συνωστισμός στη σύσκεψη υπό τον Ν. Χαρδαλιά στην Ξάνθη (video)

Τι απάντησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Αντιδράσεις προκάλεσε η εικόνα από τη σύσκεψη στον Δήμο Μύκης στην Ξάνθη, όπου παραβρέθηκε την Κυριακή (29/03) ο Νίκος Χαρδαλιάς και ασκήθηκε κριτική πως δεν υπήρχε μέριμνα για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων, παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι εκ των παριστάμενων φορούσαν γάντια και μάσκες.

Θέση γι’ αυτό το γεγονός και για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε πήρε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων το απόγευμα της Κυριακής (29/03), κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης: «Ας μην προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε και να δημιουργήσουμε είδηση μέσα από μια διαδικασία που όλοι υπηρετούμε με συνέπεια». Ειπώθηκε ακόμα ότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους ήταν δημοσιογράφοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε την Κυριακή (29/03) σε Κοζάνη και Ξάνθη. Τόνισε πως τέσσερα ειδικά συνεργεία πήγαν σε Ξάνθη και Κομοτηνή για να πάρουν δείγμα από 165 ανθρώπους που έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Το χωριό Εχίνος στην Ξάνθη παραμένει σε καραντίνα. Ο Υφυπουργός υπογράμμισε ότι στην Κοζάνη παρατείνεται και η καραντίνα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά για προληπτικούς λόγους.

(πληροφορίες από xanthinea.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ