19-05-2021

Στην αντεπίθεση κατά της ΝΔ ο Κούλογλου: Λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες, χρειαζόμαστε το χιούμορ

«Έχει πάρει τα πιο τσιγκούνικα μέτρα σε όλη την Ευρώπη»

Προσπάθεια «να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες» καταλογίζει στη ΝΔ ο Στέλιος Κούλογου, με αφορμή τη διαμάχη που ξέσπασε για ένα σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου που ανάρτησε στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιεύθηκε στο Tvxs.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ σχολιάζοντας το σκίτσο έκανε λόγο για «χυδαιότητες» καλώντας μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει.

Απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Κούλογλου τόνισε ότι «ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ– των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs».

«Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo», υπογράμμισε ο κ. Κούλογλου.

«Συστήνω ανεπιφύλακτα στην κυβέρνηση να πάψει να ασχολείται με τις γελοιογραφίες, σπαταλώντας το χρόνο που της έδωσαν οι πολίτες με την υπεύθυνη στάση τους. Να φροντίσει την οχύρωση του δημόσιου συστήματος υγείας εφαρμόζοντας επιτέλους τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τη στιγμή που οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Χαλκίδας καλούνται να φτιάξουν αυτοσχέδιες μάσκες. Και να οχυρώσει τη κοινωνία, για την οποία έχει πάρει τα πιο τσιγκούνικα μέτρα σε όλη την Ευρώπη», κατέληξε στην απάντησή του προς τη ΝΔ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επίμαχο σκίτσο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ