08-05-2021

Ο Άδωνις δηλώνει χαρούμενος για το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που του χορήγησε η Βουλή

Ένας χαρούμενος άνθρωπος, παρά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα

Μπορεί να ζούμε σε εποχές δύσκολες, μπορεί να έχουμε την κρίση στον Έβρο, μπορεί να έχουμε τα κρούσματα από τον κορονοϊό, αλλά αυτό σε τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση κάποιου που αποκτά ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Όταν μάλιστα αυτό το αυτοκίνητο είναι “χορηγία” της Ελληνικής Βουλής. Έτσι λοιπόν έλαμψε από χαρά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, που παρουσίασε με υπερηφάνεια στο instagram το νέο του αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο βέβαια δεν το πληρώνει ο υπουργός από την τσέπη του, αλλά η Βουλή στο πλαίσιο του προγράμματος παραχώρησης αυτοκινήτου στους βουλευτές. Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Άδωνη Γεωργιάδη είναι Peugeot e-208 και η τιμή του ξεκινά από 29.900 ευρώ και φτάνει τις 40.000 ευρώ

Φέτος αποφασίστηκε  πως οι βουλευτές Βουλευτές Α΄ και Β΄ Αθηνών, Α΄ και Β΄ Πειραιώς και Επικρατείας όσο και οι των υπολοίπων περιφερειών της χώρας και των Ελλήνων Βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μπορούν να αποκτήσουν κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο και μάλιστα με μηνιαίο μίσθωμα υψηλότερο ή ίσο με το αντίστοιχο των μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ