10-05-2021

Σαν οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας Μητσοτάκη το 5ο Φόρουμ των Δελφών

«Δράση Με Όραμα» είναι το κεντρικό θέμα του 5oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών και το ξενοδοχείο Αμαλία.

Στο Φόρουμ αναμένεται να μιλήσουν δεκάδες βουλευτές, κυρίως της Νέας Δημοκρατίας, οικονομικοί παράγοντες, τραπεζίτες, πρώην υπουργοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολλοί άλλοι.

Φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μόνο που αυτή τη φορά το Φόρουμ θα είναι λιγάκι πιο οικείο για τον πρωθυπουργό σε σχέση με τα προηγούμενα, καθώς μεταξύ των ομιλητών θα είναι και αρκετά μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων συζύγων ή συντρόφων.

Συγκεκριμένα στο Φόρουμ των Δελφών αναμένεται να μιλήσουν η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η αδελφή του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη, η ανιψιά του Αλεξία Μπακογιάννη, η εξαδέλφη του Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο σύντροφός της Πλάτωνας Τηνιός, καθώς και ο βαφτησιμιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστας Συνολάκης.

Το όλο θέμα έχει προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια στο twitter και στο facebook. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ