Πόλεμος κυριών: Η Γιαννακοπούλου απαντά στη Φώφη για τα περί «δεξιάς πτέρυγας»

«Άστραψε και βρόντηξε» η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Έκπληξη και θλίψη δήλωσε ότι νιώθει η Ντόρα Γιαννακοπούλου για τις «δήθεν αναλύσεις» που ακολούθησαν μετά την επιστολή που έστειλε στη Φώφη Γεννηματά, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του ΚΙΝΑΛ.

«Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι διακινούν απαράδεκτα ευφυολογήματα και καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο και την ουσία της επιστολής μου. Κάποιοι ανακάλυψαν ότι είμαι σε κάποια δήθεν «δεξιά πτέρυγα», κάποιοι ότι βάζω το προσωπικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, κάποιοι ότι προκαλώ εσωστρέφεια… Κάποιοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να μιλάνε στο παρασκήνιο για πειθαρχικά μέτρα» ανέφερε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ζήτησε να συζητηθεί το θέμα των σχέσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς «ακούγονται και γράφονται διάφορα».

«Που είναι το περίεργο και πάλι; Δεν γράφονταν διάφορα; Δεν δημιουργούσαν αυτά απογοήτευση και σύγχυση σε φίλους και ψηφοφόρους μας; Δεν είδα όμως τις ίδιες διαρροές απέναντι σ΄ολα αυτά τα δημοσιεύματα και τις αναλύσεις. Τώρα που έγραψα την επιστολή, κάποιοι ανακάλυψαν “δεξιές πτέρυγες”, λένε και διαδίδουν ότι εγώ φλερτάρω με την Ν.Δ και άλλες ανοησίες» συνέχισε η κα. Γιαννακοπούλου.

«Είναι ντροπή για κάποιους να διαρρέουν ότι φλερτάρω με την Ν.Δ. Ανήκω σε μια γενιά που δραστηριοποιήθηκε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και όχι στην περίοδο των νικών και της ευφορίας» κατέληξε.