16-05-2021

Κοπή πίτας στα γραφεία της ΝΔ: Ο Κυριάκος, τα αμορτισέρ και το φλουρί

Ποιος ήταν ο τυχερός

Μέρα χαράς στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα Παρασκευή καθώς έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του κόμματος. Το παρών έδωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά «για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν» τους εργαζόμενους, τους οποίους συνέκρινε με τα.. αμορτισέρ.

«Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα στέκεστε κοντά μας, “αμορτισέρ” για τις δύσκολες στιγμές -γιατί θα υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, μην έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό- αλλά, κυρίως, το χαμόγελό σας, το χειροκρότημά σας πηγή έμπνευσης για εμένα προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποστήριξε ότι το κόμμα είναι συνεπές στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, (ξεχνώντας προφανώς τη Συμφωνία των Πρεσπών) και ο ίδιος προφανώς ικανοποιημένος από το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Μια κυβέρνηση δοκιμάζεται τελικά όχι στα όμορφα λόγια αλλά στην πράξη. Αποδειχθήκαμε -όχι απλά συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις- αποδειχθήκαμε ότι βάζουμε τον πήχη ψηλά και συχνά μπορούμε και να τον ξεπερνάμε αυτόν τον πήχη» σημείωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τέλος ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της και θα κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας.

Το φλουρί κέρδισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής πόσο κόστισε η σεμνή τελετή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ