15-05-2021

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

Είχε οδηγηθεί εσπευσμένα εκεί μετά από λιποθυμία

Με ανάρτησή του στο Facebook την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης ενημέρωσε πως βγήκε τελικά από το νοσοκομείο και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό.

«Το εξιτήριο που μου χορηγήθηκε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς, έκλεισε έναν κύκλο νοσηλείας και θεραπειών. Ήταν μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους τον διοικητή και την αναπληρώτρια διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου σε κάθε θέση ευθύνης. Σε δύσκολες ώρες αγωνίας και πόνου, το χαμόγελο, η ευγένεια και η συνεχής προσφορά τους, ήταν το καλύτερο φάρμακο. Εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη και όλα τα αναγκαία μέσα για να εκπληρώνουν το σημαντικό τους έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, είχε λιποθυμήσει με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Την προηγούμενη εβδομάδα με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον εγκέφαλο τον οποίο και χειρούργησαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ