13-05-2021

Ποιος υπουργός εμφανίστηκε στη Βουλή με αντιστρές μπαλάκι

Ίσως το αρνητικό ρεκόρ επταετίας που καταγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στο ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων να ήταν αυτό που του προκάλεσε άγχος

Αγχωμένος φαίνεται πως είναι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κρίνοντας τουλάχιστον από τη λύση στην οποία κατέφυγε προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος του.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το πρωί της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση να κρατά στα χέρια του ένα αντιστρές μπαλάκι.

Ίσως, τα αρνητικά ευρήματα του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για το ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων τον περασμένο Δεκέμβριο, να ήταν αυτά που προκάλεσαν άγχος στον υπουργό Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι το ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν αρνητικό κατά 3.666 θέσεις εργασίας, καθώς οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 200.243, ενώ οι αποχωρήσεις σε 203.909.

Μάλιστα, ο Δεκέμβριος του 2019 κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ επταετίας, καθώς από το 2013 και μετά το ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων των μηνών Δεκεμβρίου ήταν θετικό (με μοναδική εξαίρεση τον Δεκέμβριο του 2014, το οποίο όμως ήταν μόλις στο -834).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ