07-05-2021

«Απασφάλισε» κατά Μητσοτάκη ο Πατέρας – «Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα»

«Μήπως αυτοί, που ψηφίσαμε, Ν.Δ. στις Εθνικές Εκλογές του 7 Ιουλίου 2019, βάλαμε τα… δάχτυλα και βγάλαμε τα μάτια μας;»

Μετά τις αποκαλύψεις περί συναλλαγής του με τον πρωθυπουργό για τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά και τις συστάσεις του Μεγάρου Μαξίμου προς το πρόσωπό του ώστε να μην βγαίνει στα κανάλια, ο Κώστας Πατέρας «ξαναχτυπά» εξαπολύοντας «ρουκέτες» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον οποίο «χρεώνει» ότι «τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, σε κείμενό του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα trikkipress.gr, ο κ. Πατέρας υπογραμμίζει ότι «ο Kυριάκος Μητσοτάκης, καβάλησε το καλάμι της εξουσίας και βάζει στο … χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας τους Δεξιούς, δηλ. αυτούς που αποτελούν την μεγάλη μάζα της Ν.Δ. και βολεύει τους Αριστερούς ή τους πολιτικά… αντίθετους».

«Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει με τις αλλεπάλληλες γκάφες του Πρωθυπουργού, τις κακές επιλογές και τον απαράδεκτο εγωισμό, που εμφανίζει καθημερινά. Ξεκίνησε με το … Εμείς και χρησιμοποιεί μόνο το Εγώ», τονίζει στο κείμενο-«φωτιά» και αναφέρεται σε μια σειρά από παραδείγματα:

«Μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της οποίας είναι υπό αμφισβήτηση, αφού η Τουρκία συνεχίζει τις απειλές και τις καθημερινές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της Ελλάδας, έρχονται κι άλλα προβλήματα στην επιφάνεια.

Η επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, δείχνει ότι όχι μόνο δεν γνώριζε τα προβλήματα της χώρας ο Πρωθυπουργός, αλλά και ότι δεν είχε λύσεις και για τα πιο σημαντικά απ’αυτά».

«Είχε, όμως, έτοιμους τους μπλε φακέλους…!», σχολιάζει με νόημα ο κ. Πατέρας και συνεχίζει τη σφοδρή κριτική του προς την κυβέρνηση:

«Το Μεταναστευτικό και το Προσφυγικό, που είναι η καταστροφή της χώρας και που, ενδεχομένως, να ρίξει και την κυβέρνηση της Ν.Δ., το χειρίστηκε με επιπολαιότητα. Κατάργησε το Υπουργείο που είχε ο Σύριζα και που έλεγε, στις 31-10-19. ότι ήταν «μη λειτουργικό» και τις αρμοδιότητες τις μετέφερε στον Χρυσοχοίδη. Αυτός είδε την «φάκα με το τυρί» και πάσαρε το θέμα στον Υφυπουργό Άμυνας Στεφανή».

Παράλληλα, ο κ. Πατέρας κάνει λόγο για «φιάσκο της Διάσκεψης στην Γερμανία, όπου είναι παρούσα η Τουρκία και μεγάλη απούσα η Ελλάδα» και αποδίδει το «ξαφνικό Διάγγελμα του Πρωθυπουργού» για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε «αντιπερισπασμό».

«Η υποψήφια Πρόεδρος, προέρχεται βασικά από τον Αριστερό χώρο. Ξεκίνησε από την οργάνωση «Ρήγας Φερραίος». Πέρασε από τον Σύριζα και έγινε υποψήφια από την Ν.Δ.», σημειώνει ο κ. Πατέρας στρέφοντας τα πυρά του προς την οικογένεια Μητσοτάκη:

«Δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός και η «Αγία Οικογένεια» των Μητσοτάκηδων, δεν ήταν ποτέ Δεξιοί. Αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν και Υπουργοί και Πρωθυπουργοί της χώρας».

«Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», σχολιάζει ο κ. Πατέρας στο κείμενό του και καταλήγει ως εξής:

«Μήπως αυτοί, που ψηφίσαμε, Ν.Δ. στις Εθνικές Εκλογές του 7 Ιουλίου 2019, βάλαμε τα … δάχτυλα και βγάλαμε τα μάτια μας;

Ας προσέχαμε…και διηγώντας τα να κλαίς…!
Προσεχώς, έρχονται και πολύ χειρότερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ