22-04-2021

Το ΚΙΝΑΛ έκοψε πίτα – Τα προεδρικά, οι γκρίνιες και η ρακή του Κεγκέρολγου

Κοπή για εκπαιδευμένους στην... ορθοστασία

Το ΚΙΝΑΛ έκοψε την πίτα του και όπως ήταν φυσικό στα πηγαδάκια κυριάρχησε η συζήτηση για το όνομα που θα προταθεί για την επόμενη θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας,

Όπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” στα “ΝΕΑ”, τα ονόματα του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Νίκου Αλιβιζάτου ήταν αυτά που κυριάρχησαν στα πηγαδάκια.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν ο εκλογικός νόμος και από τα σχόλια φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένας θετικός στο μπόνους των 50 εδρών στο 40% και η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά την Παρασκευή είχε θετική εσωτερική αποδοχή. Γενικώς το κλίμα στην πίτα ήταν καλό, με τη βοήθεια του μπουφέ με τα γλυκά και αλμυρά finger food, καθώς και του κρασιού και της ρακής που προμήθευσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου που ανέλαβε να προμηθεύσει την εκδήλωση με ποτά  από την Κρήτη.

Η μόνη γκρίνια υπήρξε για ένα μόνο θέμα: ο χώρος δεν είχε τραπέζια με καρέκλες και η εκδήλωση ήταν όλη στο όρθιο. Πολλοί μάλιστα, περίμεναν για να τελειώσουν τις ομιλίες τους η Φώφη Γεννηματά και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, να κοπεί η πίτα, να ψάξουν το φλουρί και να φύγουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ