14-04-2021

Στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η φωτογραφία που ανέβασε από το ελικόπτερο

ΠΙστός καθημερινός χρήστης του Instagram εδώ και καιρό

Στην Κάσο βρίσκεται, σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επέλεξε να ευχηθεί χρόνο πολλά με μια φωτογραφία του Αιγαίου που έβγαλε από το ελικόπτερο που τον μετάφερε και ανέβασε στην προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ευχή του Κυριάκου Μητσοτάκη που συνόδευε τη φωτογραφία:

“Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με κατοίκους του νησιού και μέλη των Ενόπλων δυνάμεων. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε, όπως αναμενόταν στις τουρκικές προκλήσεις

«Η παρουσία μου εδώ αυτή τη σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία αλλά και σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας δίκαια συμβολίζει την αταλάντευτη πεποίθησή μας ότι θα υπερασπιστούμε αυτά τα δίκαια και την εθνική μας ακεραιότητά χρησιμοποιώντας κάθε μέσο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας» τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στους κατοίκους του νησιού. «Τα Χριστούγεννα είναι μέρα χαράς, αγάπης και ειρήνης και η Ελλάδα επιδιώκει πάντα την ειρηνική επίλυση των διαφορών της με τη γειτονική χώρα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δίκαιό μας και πορευόμαστε πάντα με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου γιατί πολύ απλά γνωρίζουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Ταυτόχρονα όμως στέλνουμε ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας. Ένα μήνυμα αταλάντευτης υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ