11-08-2020

Φίλης εναντίον «ΠΑΣΟΚοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ

«Με ενοχλεί και πολιτικά και αισθητικά μια εικόνα που πρόσωπα ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ καταδικασμένα εμφανίζονται σήμερα στο πολιτικό προσκήνιο»

Κριτική άσκησε ο Νίκος Φίλης στον τρόπο διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ και στις προσχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ που στη συνέχεια βγαίνουν «μπροστά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φτιάχτηκε από παλιά υλικά. Από νέα πρόσωπα φτιάχτηκε και από νέες ιδέες της Αριστεράς. Το ότι κάποιοι θέλουν από το παλιό πολιτικό προσωπικό είναι θέμα… Για άλλους είναι χρήσιμοι, για άλλους όχι η παρουσία τους», είπε και στη συνέχεια ανέφερε ως θετικό παράδειγμα την παρουσία της παλιάς του συμφοιτήτριας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου χωρίς όμως ν’ αναφέρει αντίστοιχο αρνητικό.

«Η εικόνα όπου στο προσκήνιο έρχονται πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν ταυτιστεί με πολιτικές που μας οδήγησαν στην κρίση δεν μου αρέσει. Με ενοχλεί και πολιτικά και αισθητικά μια εικόνα που πρόσωπα ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ καταδικασμένα εμφανίζονται σήμερα στο πολιτικό προσκήνιο. Εμείς τι ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε. Ας είναι μέλη, δεν με ενοχλεί», είπε στη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.