08-05-2021

Ομοβροντία κατά Διαματάρη από φιλοκυβερνητικά μέσα

Η υπόθεση Διαματάρη φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή, καθώς όσοι υποστήριξαν τον υφυπουργό φαίνεται ότι αδυνατούν να κλείσουν το θέμα. Τα πυρά δεν έρχονται μόνο από την αντιπολίτευση, αλλά και από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός του ΣΚΑΪ όπου δύο κορυφαίοι του δημοσιογράφοι ζήτησαν την αποπομπή Διαματάρη, υπάρχει ομοβροντία αρνητικών δημοσιευμάτων σε εμβληματικά μέσα του κυβερνητικού χώρου, όπως η “Καθημερινή” και ο “Φιλελεύθερος”

Στην «Καθημερινή» το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη κυριολεκτικά… «ξυρίζει» τον υφυπουργό.

διαματάρης σκίτσο πετρουλάκης

Σε άρθρο του στην ίδια εφημερίδα ο Παντελής Μπουκάλας γράφει χαρακτηριστικό ότι “το θέμα δεν έχει λήξει, καθώς το ψέμα δεν έχει ημερομηνία λήξεως”

μπουκάλας διαματάρης πέτσας

Σε άλλη στήλη της εφημερίδας ο Μιχάλης Τσιντίνης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση μηρυκάζει τους ισχυρισμούς Διαματάρη και ενώ θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είχε άγνοια για το παράπτωμα του υφυπουργού το μετέτρεψε σε πολιτικό θέμα.

Παράλληλα ο φιλεκυβερνητικός “Φιλελεύθερος”  στο κύριο άρθρο του ζητά αποπομπή του Α.Διαματάρη. Γράφει συγκεκριμένα για την υπόθεση Διαματάρη αλλά για την περίπτωση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας: “Η κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να μαζεύει σκιές χωρίς να τις διώχνει από πάνω της”…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ