02-03-2021

Φ. Γεννηματά: «Όχι» στη βία των κλομπ και της μολότοφ

Το μήνυμα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για την Επέτειο του Πολυτεχνείου - «Την εξέγερση του Πολυτεχνείου τη γιορτάζουμε, την τραγουδάμε, δεν την αμαυρώνουμε δε νικήθηκε ποτέ»

Το δικό της μήνυμα για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου έστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. «Την εξέγερση του Πολυτεχνείου τη γιορτάζουμε, την τραγουδάμε, δεν την αμαυρώνουμε. Δε νικήθηκε ποτέ. Ούτε από τανκς, ούτε από παραχάραξη, ούτε από εκμετάλλευση» ανέφερε, ανήμερα της επετείου.

Και πρόσθεσε: «Το Πολυτεχνείο άλλαξε την Ελλάδα. Άνοιξε το δρόμο για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, άνοιξε το δρόμο σε νέες ιδέες και διεκδικήσεις. Και είναι καθήκον της Ελλάδας να επιστρέψει τουλάχιστον τιμή και σεβασμό στους αγωνιστές του ‘73».

«Είτε με μολότοφ, είτε με γκλομπ, η βία στην πλάτη της Δημοκρατίας, είναι πληγή στο σώμα της εθνικής μας αξιοπρέπειας» σημείωσε, παράλληλα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθύμισε δε, ότι «το Πολυτεχνείο ζει, όσο κι αν προσπαθούν να το σκοτώσουν οι βέβηλοι και οι καπηλευτές». «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αγνοήσουμε τις εντάσεις που ανεύθυνα προκαλούν εκείνοι που θέλουν να διχάσουν. Θα τιμήσουμε με μνήμη και σεβασμό το Πολυτεχνείο» κατέληξε η κα Γεννηματά.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ