09-05-2021

Τι έγραψε ο Κοτζιάς και του την «έπεσαν» τα τρολ του ΚΚΕ;

Μάλλον δεν έχουν ξεχάσει κάποιοι τη συγκυβέρνηση το '89

Ένα tweet του Νίκου Κοτζιά σχετικά με την σκληρή κριτική που ασκεί το ΚΚΕ στη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν αρκετό για να δεχθεί επίθεση από ανώνυμα τρολ που υποστηρίζουν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «μητσοτακισμό που παραμένει η αδυναμία του ΚΚΕ», κάτι το οποίο προφανώς δεν άρεσε.

«Επιθέσεις ΚΚΕ σε συμ.Πρεσπών μοιάζουν με του Μητσοτάκη με τον οποίο τους συνδέει η συκυβέρνηση με πατέρα του,1989-90. Τότε έφυγα, όπως εφυγαν πριν 95 χρόνια οι Κορδάτος+Μάξιμος διαφωνώντας με θέση ΚΚΕ για “Μακεδονικό κράτος και εθνος”. Ο μητσοτακισμός παραμένει η αδυναμία του ΚΚΕ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοτζιάς.

Μία μέρα μετά και αφού είχε δεχθεί επιθέσεις στο twitter επανήλθε με νέο tweet. «Επί 30 χρόνια το ΚΚΕ με βρίζει και δεν απαντούσα. Έκανα ένα Tweet κριτικής και εμφανίστηκαν τα τρολ του. Διαπίστωσα, λοιπόν, ότι έχουν ένα κοινό με εκείνα της ΝΔ: Στην τεκμηριωμένη πολιτική κριτική απαντούν με προσωπικές ύβρεις. Νέα “ήθη” για την αριστερά, “ήθη” ανοησίας», έγραψε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ