09-05-2021

Απίστευτη γκάφα από Βελόπουλο: Έκανε οργισμένη ανάρτηση για το «επίδομα στον Αχμέτ» που ζει στην… Κύπρο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προανήγγειλε ερώτηση και στη Βουλή

Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μαθαίνοντας πως ένας… άνθρωπος με το όνομα «Αχμέτ» παίρνει επίδομα. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προανήγγειλε μάλιστα, ερώτηση στη Βουλή, μόνο που ο… «Αχμέτ» φαίνεται ότι ζει στην… Κύπρο. Και πάλι ο κ. Βελόπουλος φάνηκε πάντως, να μη είναι σύμφωνος με το να δοθεί επίδομα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε οργισμένη ανάρτηση στο «Twitter», αφού στα χέρια του γέρετα να έπεσε ένα απόκομμα πληρωμής επιδομάτων κάποιου «Αχμέτ». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε στην ανάρτησή του «αν δεν είναι πλαστό, είναι… εγκληματικό».

Συγκεκριμένα, ο «Αχμέτ» του σημειώματος εμφανιζόταν να λαμβάνει επίδομα της τάξης των 2.174 ευρώ το μήνα και ο κ. Βελόπουλος αναρωτήθηκε: «2.174 ευρώ το μήνα για τον Αχμέτ; την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε;». Υπογραμμίζεται πως κράτησε πάντως, μια μικρή επιφύλαξη σημειώνοντας «ντροπή αν ισχύει» και προανήγγειλε κατάθεση ερώτησης στη Βουλή από το κόμμα του.

Όταν ο κ. Βελόπουλος πληροφορήθηκε ότι το επίδομα δεν είχε καταβληθεί από τον ελληνικό δημόσιο, καθώς ο Αχμέτ ζει στην Κύπρο και εκεί λαμβάνει το συγκεκριμένο ποσό, δεν έκανε… πίσω και υποστήριξε ότι και η Κύπρος είναι… Ελλάδα.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο απόκομα καταβολής επιδόματος κυκλοφορεί τα τελευταία δύο – τρία χρόνια στην Κύπρο και είχε διακινηθεί και από βουλευτές στη Μεγαλόνησο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά τουρκοκύπριο που ζει μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ