07-03-2021

Οι «εκλεκτοί» του Τζήμερου για το 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

Άποψη για όλους και για όλα έχει ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος. Έτσι, δε γινόταν να μην έχει και άποψη για τα εσωκομματικά της ΝΔ. Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποίησε την «ελπίδα» του για το ποιους από τους 4 υποψηφίους, θα ήθελε να φτάσουν στο Β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΝΔ.

«Ελπίζω στον δεύτερο γύρο να παίξουν Κυριάκος – Άδωνις. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά», δηλώνει ο -πρόεδρος ενός άλλου κόμματος- κ. Τζήμερος.

Αναμενόμενη θέση για ένα πολιτικό πρόσωπο, όπως ο Θάνος Τζήμερος.

Ο ένας υποψήφιος, γνωστός για τις απολύσεις στο δημόσιο και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές του απόψεις, ενώ ο άλλος γνωστός για το «άγχος» του, να του κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν. Γνωστός επίσης και για άλλες αλησμόνητες δηλώσεις όπως:

«Έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Τα ψηφίζω με δόξα, με τιμή και με καμάρι από το πρώτο».

Ο δε κ. Τζήμερος απευθυνόμενος στην «εξοχότατη» Μέρκελ, παραδεχόταν πως αν ήταν στη θέση της θα έλεγε «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Με τέτοιου είδους δηλώσεις, ο κ. Τζήμερος επιβραβεύθηκε από τον ελληνικό λαό, ο οποίος του έδωσε απλόχερα 0,53% στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Μια πασίγνωστη λαϊκή παροιμία λέει: «Αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε». Απορίας άξιον είναι γιατί δεν έχουν «συμπεθεριάσει»… ακόμα.

Ποτέ δεν είναι αργά όμως.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ