03-03-2021

«Καρφί» Αντώναρου για Παπαδημητρίου: Δεν είπε απλά πως το νερό είναι φθηνό

«Η διάφορα της μιας λεξούλας (που περιέργως αποσιωπούν κι οι περισσότεροι όσων των επικρίνουν) είναι τεράστια»

Σε μια συγκεκριμένη λέξη από τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου που προκάλεσε ντόρο ότι «το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό», εστίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε σε ανάρτησή του στο Facebook, ότι «ο Παπαδημητρίου — που σημειωτέον ΔΕΝ ανασκεύασε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη που έδωσε στο Ν. Χατζηνικολάου — δεν είναι απλά ότι το “νερό είναι απαράδεκτα φθηνό” στη χωρα μας» και εξήγησε:

«Είπε ότι το νερό είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ απαράδεκτα φθηνό. Η διάφορα της μιας λεξούλας (που περιέργως αποσιωπούν κι οι περισσότεροι όσων των επικρίνουν) είναι τεράστια».

Υπενθυμίζεται ότι στις δηλώσεις του «γαλάζιου» βουλευτή αντέδρασε έντονα ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό».

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος, αναφερόμενος στον κ. Παπαδημητρίου, υπογράμμισε ότι «κρίνοντας από παλαιότερες δηλώσεις του, είναι μάλλον μαρτυριάρης κ “λαγός”!».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ