18-04-2021

Άνω – κάτω το ΚΙΝΑΛ: «Ρουκέτες» Θ. Μαργαρίτη κατά Ν. Παπανδρέου (video)

«Κάποιοι ανακαλύπτουν το ΠΑΣΟΚ από τον καναπέ τους»

Δεν λένε να σταματήσουν τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στο ΚΙΝΑΛ, με τα στελέχη του κόμματος να έχουν λάβει θέσεις στα «χαρακώματα» και τις συγκρούσεις να είναι συνεχείς.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο, με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ, Θόδωρο Μαργαρίτη να εξαπολύει σφοδρά πυρά κατά του Νίκου Παπανδρέου, με αφορμή την – «περιττή» κατά τον ίδιο – συζήτηση για την επιστροφή του κόμματος στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ.

«Άκουσα τον κ. Νίκο Παπανδρέου, που από το 2015, που ξεκίνησε η προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου, δεν τον είχα δει, ούτε στο ΠΑΣΟΚ. Τον είδα μόνο όταν προκηρύχθηκαν οι εκλογές. Το να επικαλείσαι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο εύκολο, το σημαντικό είναι να διαμορφώσεις τις συνθήκες ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, το οποίο να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης σε συνέντευξή του στο thecaller.gr.

Ωστόσο, ο κ. Μαργαρίτης έβγαλε εκτός «κάδρου» τον Παύλο Γερουλάνο και όσα έχει πει για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «ο κ. Γερουλάνος ήταν από την αρχή. Δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρθηκα μόνο σε ένα πρόσωπο. Ο Παύλος Γερουλάνος και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν από την αρχή αυτού του εγχειρήματος. Στον κ. Γερουλάνο αναγνωρίζω και το γεγονός ότι είχε τις κριτικές του παρατηρήσεις από τον καιρό που φτιάχτηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Αναφέρομαι σε αυτούς που ανακαλύπτουν το ΠΑΣΟΚ από τον καναπέ τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ