23-04-2021

Νέες βολές του σαμαρικού Antinews κατά Μητσοτάκη: Σε τι είναι συνεπής ο Μητσοτάκης;

Κατάσταση μάλλον... εμπόλεμη

Πυκνώνουν τα βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από το περιβάλλον Σαμαρά. Για μία ακόμα φορά το site Antinews, που απηχεί τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού κατηγορεί τον πρωθυπουργό ως….κωλοτούμπα στα πάντα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά άρθρο του site “Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις κυβιστήσεις του πρωθυπουργού. Στην οικονομία παρέλαβε τα σκήπτρα από τον Τσίπρα και πέρα από τις πομφόλυγες περί ανάπτυξης και κάποιες ανάσες στους ετοιμοθάνατους φορολογούμενους, υποτάχθηκε κι αυτός με την σειρά του στους δανειστές αναμένοντας πότε και αν θα του επιτρέψουν να χαλαρώσει κάπως τη λιτότητα’

Δεν σταματά την κριτική όμως εκεί. Συνεχίζει αποδίδοντας κωλοτούμπες παντού:

“Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, έχουμε δεθεί στο αμερικανικό άρμα και παρακαλάμε να χάσουμε μόνο το Καστελόριζο.

Το κυπριακό δεν μας απασχολεί ιδιαιτέρως, ας το ξεπουλήσει ο Αναστασιάδης με τις ευλογίες μας βεβαίως βεβαίως. Στο μεταξύ οι μπαχαλάκηδες κάνουν πάρτυ με την επικοινωνιακή αβελτηρία των αξιωματούχων του ΠΡΟΠΟ και ετοιμάζονται να τους… γλεντήσουν αρμοδίως. Πλήρης αποκατάσταση της ασφάλειας!!!

Την καλύτερη κωλοτούμπα όμως, οι κυβερνώντες την κρατούσαν για το τέλος.Αθώωσαν εν ριπή οφθαλμού τον άλλοτε σκευωρό Αλέξη. Όλα τα μηχανεύτηκε ο Παπαγγελόπουλος”

Για να καταλήξει το site με ένα σχεδόν “πολεμικό” συμπέρασμα: “...επαναπαυθείτε στις στημένες δημοσκοπήσεις και στο 70% αποδοχής.Ανάλογο έδιναν και στον Τσίπρα. Με τα γνωστά αποτελέσματα…”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ