15-04-2021

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «έχει χάσει πάσα ιδέα για το FBI» και δεν βλέπει σκάνδαλο Novartis (video)

Εκεί στο FBI, μάθετε μπαλίτσα από τον Άδωνη

Η υπερασπιστική γραμμή της Ν.Δ. σε σχέση με την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο Novartis ήταν πάντα ότι ναι μεν σκάνδαλο υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει σχέση πολιτικών προσώπων με αυτό.

Κάτι τέτοιο δήλωσε άλλωστε και πρόσφατα στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Φαίνεται ότι ο Άδωνις λανσάρει νέα γραμμή, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis, φτάνοντας στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και την επάρκεια του FBI που ξεκίνησε τις έρευνες στην Αμερική.

Μιλώντας στον Αντέννα και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη δήλωσε διάφορα απίθανα μεταξύ των οποίων και τα εξής:

“…Για να πούμε για σκάνδαλο Novartis θα πρέπει να υπάρξει μια καταδικαστική απόφαση. Μέχρι σήμερα η μόνη δίκη που έχει γίνει για τη Novartis σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή σε Εφετείο, σε βάρος του κ. Φρουζή και δύο γιατρών από τις Σέρρες οδήγησε στην πανηγυρική και ομόφωνη αθώωσή τους…”.

“…Εγώ ως υπουργός Υγείας δεν γνωρίζω η Novartis να έκανε κάτι διαφορετικό από τις άλλες εταιρείες. Όσο ήταν σκάνδαλο ο τρόπος που οι άλλες εταιρείες μέσω των ιατρικών επισκεπτών, των συνεδρίων και των διαφημίσεων, κατάφεραν να πετύχουν μεγαλύτερη συνταγογράφηση των προϊόντων τους, κατά τον ίδιο τρόπο το έκανε η Novartis. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι που να έκανε η Novartis περισσότερο από τις άλλες εταιρείες…”

“…Από την ποιότητα των ερευνών που διαβάζω για τη Novartis και το FBI έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI. Μάλλον πρέπει να μάθουν από την ελληνική αστυνομία πώς γίνονται οι δουλειές, γιατί δεν τους βλέπω καλά…”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ