18-04-2021

Λούλης: Έχω κοινά χαρακτηριστικά με τον Βαρουφάκη, όπως αλαζονεία και ναρκισσισμό

Για τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος ενσαρκώνει στον πρώην υπουργό Οικονομικών στην πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι», δήλωσε ότι διακρίνει κοινά χαρακτηριστικά στον εαυτό του με τον Γιάνη Βαρουφάκη, όπως η αλαζονεία και ο ναρκισσιμός:

«Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ. Όπως άλλωστε πιστεύω -χωρίς να θέλω να δείξω ότι είμαι ψωνάρα- ότι όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και με το πως βλέπεις τα πράγματα δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Λούλης ανέφερε πως θα ψήφιζε τον Γιάνη Βαρουφάκη. «Θα τον ψήφιζα γιατί πρώτον πιστεύω πως είναι έντιμος, δεύτερον πιστεύω ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι, αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του, πιστεύω, ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση», σχολιάζει ο ηθοποιός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ