13-05-2021

«Γαλάζιο αντάρτικο» στη Στυλίδα με «φόντο» το hot spot που σχεδιάζει ο Χρυσοχοΐδης

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι κάτοικοι του Καραβόμυλου, καθώς και όλης της Στυλίδας, μετά τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι στην περιοχή τους πρόκειται να εγκατασταθούν πρόσφυγες.

Αναλυτικότερα, σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, αποφασίστηκε να διοργανωθούν δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες μπορεί να φτάσουν έως και το «μπλόκο» της εθνικής οδού.

Ωστόσο, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο ζήτημα που προκαλεί «τρικυμία» ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ.

Κι αυτό γιατί στην περιοχή εκλέγεται δήμαρχος ένα δυναμικό «γαλάζιο» στελέχος, η Βιργινία Στεργίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Στεργίου πριν εκλεγεί δήμαρχος με ποσοστό 53,45%, ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Φθιώτιδα.

Μάλιστα, οι κάτοικοι της Στυλίδας είχαν στηρίξει αρκετά το κόμμα της ΝΔ και στις εθνικές εκλογές και μάλιστα με πολύ μεγάλα ποσοστά. Συγκεκριμένα, η ΝΔ είχε λάβει 44,6% στις εθνικές εκλογές, ανεβάζοντας το ποσοστό της κατά… 13% από τον Σεπτέμβρη του 2015.

Και τώρα, η ΝΔ καλείται να διαχειριστεί την αντίδραση των ψηφοφόρων της. Μάλιστα, όπως αποφάσισαν οι κάτοικοι της περιοχής, το στρατόπεδο που έχει επιλέξει για τους πρόσφυγες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα παραμείνει αποκλεισμένο με βάρδιες, έτσι ώστε να μην προχωρήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης…

Πηγή βίντεο: stilida.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ