12-04-2021

Άλωση του κράτους «χρεώνει» στη ΝΔ ο Καρχιμάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε επιλεκτικούς διορισμούς

Βολές κατά της ΝΔ εξαπέλυσε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Καρχιμάκης υπογραμμίζοντας ότι «όπου μπορεί να επέμβει και να αλώσει το κράτος, θα το κάνει», ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν νομίζω ότι έκανε επιλεκτικούς διορισμούς ή από το παράθυρο».

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989 και ερωτηθείς εάν ο ΣΥΡΙΖΑ «άλωσε το κράτος» και αν «η ΝΔ είναι πιο επικίνδυνη», ο κ. Καρχιμάκης απάντησε:

«Θα κάνω πρόβλεψη σε 20 μέρες; Θεωρώ πως η ΝΔ όπου μπορεί να επέμβει και να αλώσει το κράτος, θα το κάνει. Δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να μη βάλει αθρόους εμπιστοσύνης του. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάποιος μετακλητούς. Δεν νομίζω ότι έκανε επιλεκτικούς διορισμούς ή από το παράθυρο. Αυτό που έκανε είναι ότι τράβηξε τους επιτυχόντες των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ και τους διόρισε. Θεωρώ ότι μπορούσε να γίνει καλύτερη κατανομή. Ο πολύς κόσμος που προσελήφθη νομίμως έπρεπε να οδηγηθεί στους ελεγκτικούς μηχανισμούς».

Αναφορικά με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Καρχιμάκης σχολίασε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι στις συνειδήσεις και στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της προσπάθειας του ΚΙΝΑΛ».

Μάλιστα, απαντώντας στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Σπύρο Καρανικόλα για τα περί ευθυνών που έχουν γραμματείς του ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά του κόμματος, ο κ. Καρχιμάκης σχολίασε: «Κάποιος θα τον έχει παραπληροφορήσει. Ουδείς γραμματέας στο ΠΑΣΟΚ έχει καμία σχέσεις με τα οικονομικά του κόμματος. Οι γενικοί διευθυντές έχουν σχέση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ