22-04-2021

Περιπέτεια για τη Φωτεινή Πιπιλή την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της (video)

Μια περιπέτεια «αληθινή, φρέσκια» – όπως λέει – έζησε το μεσημέρι της Παρασκευής η βουλευτίνα της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με επίδοξο ληστή στην είσοδο του σπιτιού της, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ανάρτησή της, αλλά και στον φακό του Star.

«Προχωρώ προς το ασανσέρ και βλέπω, αίφνης, δίπλα μου, έναν λαμπρό, πανύψηλο, ωραίο, γυμνασμένο νέο που μιλάει με επαγγελματικό ύφος απ τα μπλε ακουστικά του κινητού του ενώ κρατάει στο δεξί χέρι χαρτιά γαλάζια, κάτι σαν αντίγραφα φορτωτικής. Με ρωτάει αν πάω ψηλά,σε όροφο. Μου κάνει κλικ από τα φορτωμένα με τατουάζ χέρια του και επειδή τόχω, χρόνια,να μην μπαίνω ποτέ με άγνωστο σε ανσανσέρ, μπα του λέω περιμένω έναν φίλο», γράφει μεταξύ άλλων η κ. Πιπιλή στο Facebook.

«Κι εδώ αρχίζει το παιχνίδι κινδύνου που αν δεν το πιάσεις απ την αρχή, το χάνεις με άσχημο τρόπο», προσθέτει η κ. Πιπιλή και στη συνέχεια περιγράφει το πώς απέφυγε να μπει στο ασανσέρ μαζί με τον άγνωστο άνδρα.

«Ηθικό δίδαγμα. Εκτός από κάμερες ασφαλείας, υπάρχουν και οι κάμερες κινητού που καταγράφουν τα πάντα,ειδικά όταν παριστάνεις την ηλίθια και, δήθεν, ψάχνεις να βρείς τον επιπόλαιο ασανσεριτζή που δεν φροντίζει καλά το σύστημα», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Η σχετική ανάρτηση:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ