29-10-2020

Γερουλάνος «πυροβολεί» Γεννηματά: Η ομιλία της δεν είχε όραμα (video)

Με καζάνι που βράζει μοιάζει το τελευταίο διάστημα το εσωκομματικό τοπίο του ΚΙΝΑΛ, με τη Φώφη Γεννηματά να δέχεται συχνά-πυκνά αυστηρή κριτική για το στίγμα του κόμματος από γνωστά στελέχη, όπως για παράδειγμα οι Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Παπανδρέου.

Σήμερα, Πέμπτη ήταν η σειρά του κ. Γερουλάνου να εξαπολύσει βολές προς την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας μεταξύ άλλων στον ρ/σ «ΘΕΜΑ FM», ότι η ομιλία της για την 3η Σεπτέμβρη δεν είχε όραμα.

«Όταν κάποιος κάνει μια ομιλία για την 3η Σεπτέμβρη τού δίνεται μια τεράστια ευκαιρία να δείξει ένα σημείο στον ορίζοντα γύρω από το οποίο μπορεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς. Αυτό το σημείο, αυτό το όραμα, δεν το είχε η ομιλίας της κ. Γεννηματά», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος, καταλογίζοντας στην πρόεδρο του κόμματος ότι αντί να είναι ενωτική, μίλησε για «εσωκομματικές τριβές».

«Αυτό που πρέπει να έχουμε ως στόχο είναι πώς οι άνθρωποι που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ, εμπιστεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ, θα γυρίσουν πίσω, εκεί που είναι η πηγή των αρχών και αξιών του χώρου. Αυτή είναι μια δύσκολη μάχη. Αλλά είναι μια μάχη που, αν την παλέψουμε σωστά, έχουμε ελπίδες να την κερδίσουμε. Γιατί, ρίζες ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία δεν έχει. Σήμερα μιλάω με δημάρχους που είναι ΠΑΣΟΚ, με συνδικαλιστές που είναι ΠΑΣΟΚ, με μέλη συνεταιρισμών και επιμελητηρίων που είναι ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι όπου διατηρούμε τη σχέση μας με την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει καλά. Αυτόν τον κόσμο πρέπει να συσπειρώσουμε γύρω από μια νέα προσπάθεια να δώσουμε ένα όραμα για τη χώρα», ανέφερε.

Ολόκληρη η συνέντευξή του: