31-10-2020

Διεγράφη ο Γιάνναρος από τη ΝΔ μετά τη χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα

Τη διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΝΔ, μετά τη χυδαία επίθεση του «γαλάζιου» μέλους του τομέα Υγείας κατά ιρανού πρόσφυγα, τον οποίο αποκάλεσε «πίθηκο».

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω «γαλάζιο» στέλεχος αποκάλεσε «πίθηκο» τον ιρανό Αράς Χαμπάι στο Twitter, γιατί ανάρτησε μια φωτογραφία με το σχόλιο: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

«Θα πας από κει που ήρθες πίθηκε», ήταν το χυδαίο σχόλιο του «κύριου» Γιάνναρου στην παραπάνω ανάρτηση.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας το μέλος της ΝΔ να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα», εξήγησε: «Αποκάλεσα πίθηκο αυτόν τον τύπο που μας απεκάλεσε φασίστες, προφανώς για να μην πω κάτι που το επίπεδό μου δεν θα το επέτρεπε και οι “αλληλέγγυοι” το έκαναν θέμα! Κατά την άποψή τους, θα μας βρίζουν χυδαία και εμείς απλά θα το καταπίνουμε!».